ʻaoʻao_banner

nūhou

ʻO ka mīkini holoi friction ma ka laina holoi plastik

No ka hoʻomaʻemaʻe pono i nā plastics he mea nui i kalaina hoʻoheheʻe ʻilika.I loko o nā makahiki hoʻomohala, ua hana mākou i nā hoʻomohala he nui i ka ʻōnaehana hoʻoheheʻe plastik a hana i kekahi mau hoʻomaikaʻi.

 

No ka holoi ʻana i ka friction plastic, loaʻa iā mākou kekahi mau ʻano.

 

1.ʻO ka mīkini hoʻoheheʻe ākea

 

Mīkini holoi ʻaloʻalo

 

Hoʻolālā ʻia ka mīkini i ka holoi ʻana i nā plastik palupalu, e like me nā ʻeke i ulana ʻia PP, nā kiʻi ʻoniʻoni PE mahiʻai, nā ʻupena PE a me nā mea ʻē aʻe.He hoʻolālā kūikawā ka shaft a uhiʻia me ka pale.Hiki iā ia ke wehe i ka haumia nui.

2.Mīkini holoi wiliwili kiʻekiʻe

ʻO ka mīkini holoi kīwī kīkī kiʻekiʻe

 

 

 

ʻO ka mīkini holoi holoi kiʻekiʻe kiʻekiʻe i hoʻolako ʻia me nā shafts me nā pahi kūikawā.ʻO ka wikiwiki o ka hoʻololi ʻana he 620rpm.A hiki iā mākou ke hoʻohui i kahi pale a puni ke kumu.Hiki iā ia ke holoi i nā mea maka me ka lāʻau me nā lau.Hiki ke hoʻololi a hoʻopaʻa ʻia nā ʻāpana anti-wear.Hiki iā ia ke holoi pono i nā mea maka.

3.Mīkini hoʻoheheʻe wai

 

Mīkini hoʻoheheʻe wai

 

 

No ka mīkini hoʻoheheʻe wai, hiki i ka wikiwiki o ka huli ʻana ke hiki i 1500RPM.ʻO ka hoʻololi kiʻekiʻe e hana i ka ikaika centrifugal nui e wehe i ka wai a me ka haumia i loko o nā plastik palupalu.ʻO ka wai hope loa e hiki i 15%.Hiki ke hoʻohana ʻia i loko o ka laina holoi holoi lepo a hoʻopau pono i ka haumia.

4. Mīkini holoi friction kiʻekiʻe

 

Mīkini holoi friction kiʻekiʻe

Hoʻolālā ʻia ka mīkini holoi friction kiʻekiʻe e hoʻoponopono i nā palaka paʻa, e like me nā ʻōmole ʻōmole PET a me nā ʻeke hue PE.ʻO ka wikiwiki o ka hoʻololi ʻana i ka shaft 1200rpm.He kila kila ka pale.Hiki iā ia ke wehe pono i ka lepo a me ka wai.


Ka manawa hoʻouna: Sep-06-2023